Herning-profil tror på konkurrenten endnu

Alt tyder på, at Herning vinder DM-guldet i ishockey, men holdets målmand dømmer ikke Frederikshavn ude endnu

Den slovakiske ishockeymålmand Lubos Pisar var en af kampens bedste, da han og Herning Blue Fox fredag vandt den fjerde DM-finale med 5-3 ude over Frederikshavn White Hawks.

Dermed fører Herning-holdet finaleserien med 3-1 i kampe, og på tirsdag skal der derfor blot en hjemmesejr til, for at guldet er sikret.

Men Pisar ved om nogen, at intet er afgjort endnu, da han to gange i sin karriere har været på det tabende hold i DM-finalen.

- Det er ikke ovre endnu. Det ved alle. Jeg er klar til at gå alle syv kampe, hvis det er nødvendigt. Frederikshavn er et godt hold, som jeg har stor respekt fort, siger Pisar til B.T.

Med AaB og pudsigt nok Frederikshavn har Pisar tidligere tabt en DM-finale, men den 30-årige slovak mærker, at han og holdkammeraterne er ekstremt sultne efter guldet.

- Selvom Herning er Danmarks mest vindende klub, er der mange spillere på holdet, der aldrig har vundet noget. Jeg kan mærke på dem, at de brændende ønsker at vinde i år. Jeg har det på samme måde. Vi har viljen til at vinde, forklarer han.