Cheftræner går efter kritik fra spillere

Karsten Arvidsen forlader sin post som manager i AaB Ishockey efter bidende spillerkritik

Karsten Arvidsen er nu forhenværende AaB-træner. (Arkivfoto: Johnny Frederiksen)
Karsten Arvidsen er nu forhenværende AaB-træner. (Arkivfoto: Johnny Frederiksen)

Officielt for at søge nye udfordringer fratræder manager Karsten Arvidsen nu sin stilling i AaB Ishockey, skriver AaB i en pressemeddelelse, hvor Arvidsens 'kæmpe stykke arbejde' fremhæves.

Arvidsen tiltrådte som manager i 2009 og har i de to sæsoner sikret en plads i DM-finalen og en plads i pokalfinalen, men på de indre linjer har utilfredsheden fra spillernes side til tider overskygget resultaterne.

Avisen Nordjyske kunne i januar fortælle, at en enig spillertrup skriftligt havde klaget over den forgiftede atmosfære og den dårlige stemning, der herskede.

- På dag-til-dag basis skifter han holdning og humør som farven ændres på en kamæleon, og man ved aldrig, hvor man har ham, sagde en spiller, der ønskede at være anonym, dengang til avisen.

Ingen kontroverser nævnes imidlertid i pressemeddelelsen.

- Jeg har været glad for min tid i Aalborg og i AaB – en tid med mange omlægninger og udfordringer i klubben, konstaterer Karsten Arvidsen.

- Ugerne efter sæsonafslutningen har jeg benyttet til at evaluere situationen, og facit blev, at det er blevet tid til at søge nye udfordringer, siger Karsten Arvidsen, der tirsdag eftermiddag ikke var at træffe for en uddybende kommentar.