Mere guld for at få guld

I Esbjerg smider sponsorer flere penge på isen, for at få DM-guldet tilbage til vestkysten. - Pengene skal bruges til indkøb af spillere, siger sponsor

Sponsorerne smider flere penge i Esbjerg, bl.a. for at kunne sikre nye spillere (Foto: Niels Husted)
Sponsorerne smider flere penge i Esbjerg, bl.a. for at kunne sikre nye spillere (Foto: Niels Husted)

Direktør Kjeæd Vogt fra Granly Gruppen har fået de tre andre hovedsponsorer i EFB Esbjerg til at smide mere guld i klubben, for at øge chancen for at guldet efter sæsonen kan ende i netop Esbjerg.

- Der er brug for mere stabilitet i EfB Ishockey, og derfor har vi sammen med de øvrige sponsorer, Det Faglige Hus, Kristelig Fagbevægelse og Skjern Bank, besluttet at skyde flere penge ind i ishockey. Nu er der i hvert fald råd til en fuldgod afløser for Nilsson, der tidligst vender tilbage til nytår, siger Kjeld Vogt.

De øvrige sponsorer er Skjern Bank og to repræsentanter fra den alt andet end traditionelle fagbevægelsen, nemlig Det faglige Hus og Kristelig Fagbevægelse.

Den svenske superforward Magnus Nilsson er skadet og det kan mærkes i Esbjerg, der trods alt ligger nummer to i isligaen.

Både Det falige Hus og Granly Gruppen er parate til 'at ryste sparegrisen endnu en gang', hvis der skulle blive brug for det.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere