Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

NHL-tilgang har gode anbefalinger med

Herlevs nye NHL-spiller får pæne ord med på vejen af sin tidligere og kommende holdkammerat Kim Staal

Kim Staal har tidligere spillet sammen med Klein i nordamerikansk ishockey. (Foto: Claus Bonnerup)
Kim Staal har tidligere spillet sammen med Klein i nordamerikansk ishockey. (Foto: Claus Bonnerup)

Herlev Eagles har ikke købt katten i sækken, forsikrer ishockeyklubbens sportslige ansvarlige, Jesper Kjær, oven på nyheden om, at man har hentet en NHL-spiller til Danmark.

27-årige Kevin Klein har nemlig fået en varm anbefaling fra en anden Herlev-spiller, Kim Staal. Landsholdsveteranen har spillet sammen med Nashville-backen, da han i sin tid tog en enkelt sæson i nordamerikansk ishockey.

- Kim siger, at han er en rigtig fin fyr, som er en dedikeret og loyal holdspiller, der går forrest. Han har mere end 300 NHL-kampe, men er helt nede på jorden og imødekommende, siger Jesper Kjær.

Han og Herlev kunne have valgt mange andre spillere, for der er nok af lockoutede spillere, der byder sig til. Men klubben ville være sikker på, at kemien passede.

- Det svære er at finde en, der passer ind på holdet. Vi har en god stemning i omklædningsrummet, og den skal én mand ikke ødelægge, siger Jesper Kjær.

Han ser det som en unik mulighed for den lille klub, der vendte tilbage til AL-Bank Ligaen sidste år efter en pause.

- Vi håber, at der kommer en masse folk for at se giraffen, og så skulle det gerne give vores egne drenge en oplevelse af, hvad det kræver at nå langt, siger Jesper Kjær.

Det er 11 af klubbens sponsorer, der har fundet pengene til Kevin Klein, og indtil videre er planen, at han skal blive til 8. december, hvorefter man så tager stilling til, om han skal forlænges.

Herlev håber at have ham spilleberettiget til lørdagens lokalopgør mod Rødovre, men det afhænger lidt af, hvor hurtigt papirarbejdet i Udlændingestyrelsen foregår.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen