Mikkel Bødker blæser videre i NHL-slutspil

Den danske NHL-stjerne scorede for tredje gang i slutspillet, da Phoenix Coyotes vandt første kvartfinale

Det går meget godt for danske Mikkel Bødker. (Foto: AP)
Det går meget godt for danske Mikkel Bødker. (Foto: AP)

Den danske ishockeystjerne Mikkel Bødker har tilsyneladende timet sin form helt optimalt i denne sæson.

Bødker var natten til lørdag en af målscorerne, da hans hold, Phoenix Coyotes, hjemme i Jobing.com Arena slog Nashville Predators med 4-3 i den første af maksimalt syv kvartfinaler mellem de to hold.

Mod slutningen af anden periode modtog den lynhurtige dansker pucken i egen forsvarszone, omdriblede en modspiller og var iskold, da han gjorde det til 3-2 alene med Nashvilles finske målmand Pekka Rinne.

Det var tredje gang i slutspillet, at danskeren scorede et vigtigt mål for sit hold. Tidligere har han været manden bag to gyldne overtidsmål i førsterundekampene mod Chicago Blackhawks.

Gæsterne fra Nashville udlignede imidlertid i tredje periode til 3-3, og så måtte Phoenix for sjette gang i syv playoff-kampe ud i overtid.

Her sørgede næsten 40-årige Ray Whitney for det afgørende mål, men frem for alt kunne Arizona-holdet takke deres målmand Mike Smith for sejren.

Præcis som i den seneste kamp mod Chicago var Smith den helt afgørende forskel på de to hold og årsagen til, at Phoenix igen kunne vinde efter at have sendt omkring halvt så mange skud mod mål som modstanderne. 42-24 lød skudstatistikken i Nashvilles favør.

Det var første gang nogensinde, at Phoenix Coyotes vandt en kvartfinalekamp i NHL-slutspillet, og ud over det kan Mikkel Bødker glæde sig over at blive udpeget som kampens tredjebedste spiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere