Dansk NHL-helt: Sværeste sejr mangler

Jannik Hansen og Vancouver Canucks er blot en sejr fra at sikre sig Stanley Cup-trofæet

Jannik Hansen mangler kun en sejr før karrierens i særklasse største triumf er i hus (Arkivfoto: AP)
Jannik Hansen mangler kun en sejr før karrierens i særklasse største triumf er i hus (Arkivfoto: AP)

I nat dansk tid sikrede Jannik Hansen og co. sig den tredje sejr i finaleserien i det nordamerikanske ishockey-mesterskab over Boston Bruins, og det canadiske hockey-hold er nu kun en sejr fra at kunne løfte det prestigefyldte Stanley Cup-trofæ.

Selvom det ser godt ud for klubben, så vil den danske ishockey-spiller endnu ikke lade sig rive med.

- Der er stadig lang vej, det er den sværeste sejr, der mangler. Den fjerde sejr er altid den sværeste at få, så der er ikke noget, der bliver taget for givet. Det gælder om at holde hovedet koldt og spille kampen, som om det selvfølgelig er en vigtig kamp, men ikke løbe og tænke over, hvad der er på spil, siger Jannik Hansen til tv2sport.dk.

Se også: Jannik Hansen tæt på Stanley Cup-trofæet

Finaleseriens sjette opgør foregår igen i Boston, og selvom Vancouver Canucks har fået lammetæv i de to foregående udebaneopgør, så tror Jannik Hansen alligevel på, at de kan afgøre det hele på mandag.

-Hvis vi spiller, som vi har gjort i de tre kampe her i Vancouver og forsøger at få lagt lidt låg på dem og ikke spiller på deres præmisser, så føler jeg, at vi har holdet, der også kan slå dem i Boston. Selvfølgelig skal vi vise det, det har vi ikke gjort i de to første kampe i Boston, men det er ny kamp nu, siger Jannik Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer