TV: NHL-stjerne samlede blaffende Bono op

Edmonton Oilers-spilleren Gilbert Brule fik sig en usædvanlig gæst, da han skulle i parken med sin kæreste og deres hund - se Bono fortælle historien her

Bono og bassist Adam Clayton på scenen i en af deres seneste koncerter. (Foto: AP)
Bono og bassist Adam Clayton på scenen i en af deres seneste koncerter. (Foto: AP)

NHL-stjernen Gilbert Brule fik sig en giftig 'assist' i tirsdags.

Edmonton Oilers-spilleren og hans kæreste standsede nemlig og samlede to blaffere op, da de var på vej i påarken med deres hund.

Blafferne viste sig at være ingen ringere end U2-forsangeren Bono og dennes assistent, der var blevet fanget i regnvejr i West Vancouver, mens de var ude at gå en tur.

Bono hoppede ombord i bilen og tilbød Brule og kæresten backstage-billetter til U2's koncert onsdag i Edmonton som tak for hjælpen.

Det takkede parret ja til, solgte deres billetter til Stanley Cup-finalen mellem Jannik Hansens Vancoucer Canucks og Boston Bruins i Vancouver og smuttede en tur tilbage til Edmonton.

Personlig erfaring
Bono fortalte historien under koncerten, hvor han bl.a. sagde:

- Jeg kan godt lide ishockey, fordi folk, der spiller ishockey, er mere venlige. De er den slags folk, der samler blaffere op. Jeg ved det af personlig erfaring, fordi jeg blaffede i Vancouver så sent som i går. Det var jeg faktisk!

- Og så samlede en fyr og hans kæreste mig op i deres vogn. Han var meget cool, og det viste sig, at han var ishockeyspiller, Gilbert Brule, siger Bono fra scenen til publikums store jubel.

Se klippet her.

1 af 2 Gilbert Brule (i blåt) i aktion for Edmonton Oilers mod New York Islanders. (Foto: AP)
2 af 2 Bono og bassist Adam Clayton på scenen i en af deres seneste koncerter. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer