Dansker flygter fra NHL-klub

Ifølge avisen The Syracuse Post-Standard har den danske ishockeyspiller Kirill Starkov uden varsel forladt USA for at spille ishockey i Rusland

Kiril har valgt at prøve lykken i Rusland. (Foto: Jens Dige)
Kiril har valgt at prøve lykken i Rusland. (Foto: Jens Dige)

Den danske ishockeyspiller Kirill Starkov stod til at få ophævet sin kontrakt med den amerikanske NHL-klub Columbus Blue Jackets. Men midt i processen er Starkov angiveligt taget til Rusland for spille ishockey der i stedet for.

Kirill Starkov underskrev i 2007 en treårig kontrakt med NHL-klubben Columbus Blue Jackets, men har aldrig fået chancen på holdet og har i lange perioder været lånt ud til blandet andet klubbens udviklingshold, Syracuse Crunch, ligesom han sidste år var helt nede at vende i fjerdebedste CHL-liga.

Til avisen The Syracuse Post-Standard fortæller Blue Jackets' assisterende manager Chris MacFarland, at Kirill Starkov nu er rejst til Rusland, hvor han vil prøve at spille sig til en kontrakt i KHL-ligaen.

- Vi vidste, at han ville han have mere spilletid, men timingen har virkelig forbløffet os, siger Chris MacFarland om Starkovs afrejse fra USA.