Annonce:
Annonce:

SønderjyskE straffet af AaB

AaB var knusende sikker i straffeslagkonkurrencen, der afsluttede intens og velspillet match. Hermed bragte nordjyderne sig tættere på slutspillet

AaB er nu meget tættere på slutspillet efter sejr på straffeslag mod Sønderjyske (Foto: Rene Schütze)
AaB er nu meget tættere på slutspillet efter sejr på straffeslag mod Sønderjyske (Foto: Rene Schütze)
Annonce:
Følg Ishockey

AaB bragte sig søndag eftermiddag et vigtigt skridt nærmere en sikker plads i slutspillet, da holdet efter en udmarvende match hentede to point i Vojens efter forlænget spilletid og straffeslagkonkurrence.

Tre gange scorede AaB i konkurrencen, og da SønderjyskE brændte lige så mange forsøg, kunne nordjyderne i den underlige tavshed, der bredte sig i hallen med hjemmeholdets nederlag, juble over succesen. AaB’s Magnus Hedlund scorede på sit holds femte forsøg og blev således dagens matchvinder.

Hjemmeholdet, der fredag spillede langt under evne mod Herlev, løb på isen tydeligt opsat på igen at få spillet til at fungere. Og det gjorde det hele vejen igennem, hvor holdets hurtige angribere ofte havde let spil over for AaB’s kæmper. Men nordjyderne havde bestemt også noget at spille for, og kæmpede ivrigt for chancen.

Annonce:

Og de greb den – til med i undertal – da Bjarke Møller slap af sted og scorede til 0-1 på et tidspunkt, da SønderjyskE pludselig blev lidt slap i koderne. Under tre minutter senere hoppede kæden igen af for SønderjyskE, da Mads Schaarup fumlede foran eget mål og serverede pucken for Evan Schwabe, der iskoldt hamrede pucken op i nettaget.

SønderjyskE begyndte anden periode i overtal på grund af udvisning af Pär Bäcker i første periodes sidste sekunder, og den overtalssituation skulle hjemmeholdet kun bruge 35 sekunder til at udnytte. Dmitri Lavrentiev fik knoklet pucken i mål bag AaB’s finske keeper, Joni Puurula, og da begyndte kampen for alvor at tage form som et underholdende, tempofyldt opgør.

Rasmus Olsen udbyggede AaB’s føring på et smukt slagskud på lige så smukt forarbejde af Burke Henry, der efter et hurtigt opløb sendte en hård pasning på tværs til Olsen.

Men hjemmeholdet lod sig ikke slå ud og fik reduceret og udlignet. Det udlignende mål i fem mod tre-overtal, hvor evigt velspillende André Signoretti udnyttede øjeblikkeligt chancen.

I tredje periode scorede holdet hver et mål, og kampen skulle således afgøres med straffeslag – hvor AaB altså viste sig stærkest.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: