Annonce:
Annonce:

Nielsen tilbage i folden

Landsholdsmålmand Simon Nielsen spiller gratis for Herning Blue Fox efter sit fejlslagne USA-eventyr

Simon Nielsen spiller gratis for Herning. (Foto: Claus Bonnerup)
Simon Nielsen spiller gratis for Herning. (Foto: Claus Bonnerup)
Annonce:
Følg Ishockey

Efter sit fejlslagne eventyr i den amerikanske CHL-klub Amarillo Gorillas tørner landsholdsmålmand Simon Nielsen nu som amatør ud for sin gamle klub Herning Blue Fox, som han har trænet med på det seneste.

Der er ingen penge mellem parterne, men aftalen tilgodeser både Nielsen, der mangler spilletid, og klubben, der mangler en målmand.

- Vi hjælper hinanden. Vi er presset på målmandsposten, idet vores førstemålmand Timo Leinonen er skadet og kan være ude i måske en måned endnu. Og Simon får mulighed for at spille og vise sig frem, så han kan få en ny kontrakt, siger Blue Fox-bestyrelsesformand Henrik Lysgaard, der kalder aftalen en 'win-win-situation'.

Blue Fox arbejder på højtryk for at redde klubben fra økonomisk ruin og har årsskiftet som deadline. Da løber virksomheden tør for likvide midler. Derfor er det ikke tiden at indgå guldrandede kontrakter, siger Lysgaard.

- Det er hårdt arbejde at få klubben på ret køl, og det er ikke blevet nemmere af, at vi er løbet ind i den globale finanskrise.

- Men vi har stadig ambitioner om, at der skal være ishockey på højeste plan i Herning næste år, så vi har bestemt ikke givet op, siger Lysgaard.

Simon Nielsen er i stand til at spille som amatør, idet han er blevet meldt ind i Herning Ishockey Klub og således er tilgængelig for eliteholdet Blue Fox.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: