Tophold smed føring væk og tabte

Ishockey-holdet Rødovre Mighty Bulls, som fører AL-Bank Ligaen, tabte torsdagens ligakamp på udebane til Sønderjyske med 2-4, selvom Rødovre var foran med 2-0.

Rødovre fik scoret et par gange i aften. Men - i modsætning til så ofte før - var det ikke nok til sejr (Foto: Rene Schütze)
Rødovre fik scoret et par gange i aften. Men - i modsætning til så ofte før - var det ikke nok til sejr (Foto: Rene Schütze)

Værterne fra Sønderjyske leverede en fornem indsats i aftenens eneste ishockey-kamp i AL-Bank Ligaen, da holdet i Vojens Skøjtehal vandt med 4-2 over ligaens førerhold fra Rødovre Mighty Bulls. Især i powerplayfasen var hjemmeholdet stærke med tre scoringer.

Gæsterne kom faktisk foran med 2-0 i første periode, men Sønderjyske reducerede til 1-2 mod slutningen af perioden ved canadieren Eric Bertrand. Samme Bertrand bragte i anden periode hjemmeholdet på 3-2 i powerplay, efter at holdkammeraten André Signoretti - også i powerplay - havde udlignet til 2-2.

Dan Ceman kunne også score i powerplay og gjorde det hurtigt til 4-2 i tredje og sidste periode, og gæsterne formåede ikke at efterligne Sønderjyskes bedrift med at komme tilbage efter at være bagud med to mål.

Rødovre fører stadigvæk ligaen, mens Sønderjyske forbliver på femtepladsen.