Annonce:
Annonce:

Jannik tilbage på sporet

Jannik Hansen har været stærkt savnet, men er nu tilbage i kamp for Vancouver Canucks efter sin lyskeskade

Jannik Hansen til venstre har været savnet de seneste fire kampe for Vancouver Canucks. (Foto: Getty Images)
Jannik Hansen til venstre har været savnet de seneste fire kampe for Vancouver Canucks. (Foto: Getty Images)
Annonce:
Følg Ishockey

Tirsdag skøjtede han med på højeste niveau under træningen, og natten til torsdag er Jannik Hansen tilbage i kamp for Vancouver Canucks efter sin lyskeskade. Og den seje dansker har været stærkt savnet.

I de fire kampe, hvor han har siddet ude, har hans angrebskolleger Alex Burrows og Ryan Kessler ikke scoret, men det ændrer sig forhåbentlig nu, siger Alex Burrows til avisen The Province før opgøret med Colorado Avalanche.

- Han har masser af fart, masser af færdigheder, og han arbejder hårdt. Han elsker bare at spille i hjørnerne, siger Burrows med tanke på, at det hårdeste spil på en ishockeybane ofte finder sted i hjørnerne.

- Han passer perfekt sammen med os. Men det er underligt, at han er fra Danmark. Man kunne tro, at en spiller fra Danmark ville være blød, og at han ikke ville kæmpe hårdt. Men så tager man fejl, siger Burrows.

Annonce:

Over for The Province bekræfter Jannik Hansen, at hans hårde spillestil, der har skaffet ham tilnavnet 'The Great Dane', ikke er formet i Danmark.

'Jeg ville have mere'
- Det er europæisk ishockey - en enorm bane og en masse pasninger. Det er ikke særligt fysisk, og det er end ikke tæt på at være så barsk som den svenske liga, siger Jannik Hansen om fædrelandets isliga.

- Spillet har ændret sig, men dengang var det som en skøjtetur på en søndag eftermiddag. Ingen spillede særligt hårdt, siger Hansen om sin tidlige karriere i Rødovre Mighty Bulls.

Først, da han i 2005 rykkede til WHL-klubben Portland Winter Hawks, fik han 'rigtig hockey' at se og mærke, konstaterer The Province. Og der gik ikke lang tid, før den unge dansker forelskede sig i det til tider brutale spil, der udøves på de små, nordamerikanske baner.

- Man kan ikke bare flyde rundt og undgå at blive tacklet. Det generede mig ikke at blive tacklet hårdt. Jeg ville have mere, siger Jannik Hansen til avisen.

Annonce:

- Det var en fuldstændigt anden spillestil. Langt mere fysisk. Ret hurtigt indså jeg, hvor meget jeg holdt af det, siger Hansen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: