Annonce:
Annonce:

Canadisk 'klippe' til Esbjerg

Isligaens bundhold erstatter fyret drukkenbolt med '95 kg granit'

David Liffidon (t.v.) i 'kamp' for Hartford Wolf Pack i AHL.
David Liffidon (t.v.) i 'kamp' for Hartford Wolf Pack i AHL.
Annonce:
Følg Ishockey

Med overhængende fare for at blive isoleret i bunden af isligaen er Esbjerg tvunget til at handle, og det sker nu i form af indkøb af en canadisk back i en størrelse, der får klubben til at betegne ham som '95 kg granit'.

Den 24-årige, canadiske back David Liffiton har de seneste fire sæsoner spillet 184 kampe for AHL-klubben Hartford Wolf Pack, der er farmerhold for NHL-klubben New York Rangers. Han kommer til Esbjerg som erstatning for Jerramie Domish, der for nylig blev fyret efter ved et par lejligheder at have kigget for dybt i flasken.

- Vi har jagtet en stærk defensiv spiller som afløser for Domish, der ikke fyldte så meget og mere klarede sig på sit skøjteløb, siger bestyrelsesmedlem Thomas Bjerrum, der er sportsligt ansvarlig i EfB Ishockey.

- David Liffiton har spillet det meste af karrieren i AHL-ligaen, hvor han dog på grund af en brækket ankel ikke spillede så meget i fjor.

Ifølge klubben har Liffiton valgt at spille i Esbjerg frem for at acceptere en tilbudt kontrakt i NHL-klubben Toronto Maple Leafs. David Liffiton, der har spillet tre NHL-kampe for Rangers, beskrives af Esbjerg som en meget kontant spiller, der dog nok lige skal vænne sig til den europæiske ishockeykultur.

Cheftræner Peter Gommesen glæder sig til at integrere ham på holdet.

- Hvis vi ser på vores målscore, er han typen, vi savner. Vi har mange gode backs, men vi mangler nok i visse situationer lidt fysik i defensiven, hvor David er klar til at gå ind og tage et stort ansvar, siger Peter Gommesen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: