TV: Dansk goalie leverede nye mirakler

Frederik Andersen blev kåret til kampens bedste spiller, da han og Anaheim Ducks slog New York Rangers 2-1

Den danske ishockeymålmand Frederik Andersen leverede 32 redninger for Anaheim Ducks, som natten til tirsdag dansk tid vandt med 2-1 på udebane over New York Rangers i NHL.

Danskeren blev efterfølgende kåret til kampens bedste spiller, og 24-årige Frederik Andersen har dermed vundet samtlige af de fire kampe, han har spillet for Anaheim.

Se også: Dansk NHL-keeper vinder igen

Det er klubrekord. Aldrig før har en Anaheim-keeper vundet sine første fire kampe for klubben.

- Du gør bare, hvad du kan for at holde fokus på de ting, du kan kontrollere og lave redninger, siger Frederik Andersen ifølge nhl.com.

Se også: Andersen belønnet for NHL-succes med ny kontrakt

Foruden sejren vandt Frederik Andersen den rent skandinaviske målmandsduel i opgøret. Svenske Henrik Lundqvist, der er en af de største profiler på positionen i NHL, vogtede værternes mål.

Med sin flyvende start for Anaheim Ducks kunne det tyde på, at Frederik Andersen selv kan se frem til en lang og lovende karriere i verdens bedste hockeyliga. Efter kampen var han dog merer koncenteret om at takke sine medspillere.<br /><br /><p>Med sejren topper Andersen og Anaheim Ducks Western Conference-divisionen med 25 point for 16 kampe.</p><p>TV: Suveræn Frederik igen redningsmand for Ducks<i><b>Så vild var han: Derfor Frederik Andersen blev kåret til kampens bedste spiller</b></i></p>
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere