Wow! Bødker og Frans lynede igen

Mikkel Bødker scorede igen på straffeslag, mens Frans Nielsen nåede 18 point i 17 kampe. Philip Larsen blev desuden noteret for en assist

Mikkel Bødker forsøger sig på Washington Capitals-keeperen Michal Neuvirth i nattens kamp. I dette tilfælde uden succes. (Foto: AP/Ralph Freso)
Mikkel Bødker forsøger sig på Washington Capitals-keeperen Michal Neuvirth i nattens kamp. I dette tilfælde uden succes. (Foto: AP/Ralph Freso)

De danske NHL-spillere fortsætter med at gøre god reklame for dansk ishockey. I nat kom hele tre danskere således på pointtavlen, og en af scoringerne blev særdeles afgørende.

Det var Mikkel Bødkers scoring mod Washington Capitals i straffeslags-afgørelsen, hvor danskeren bragte Phoenix Coyotes foran 2-0, og da superstjernen Alex Ovechkin kort efter missede sit forsøg for Washington, kunne Phoenix notere sig for en 4-3-sejr.

Se også: TV: Se superscoring af Mikkel Bødker

Bødkers scoring fremkaldte to gange 'wow' og et 'det er umuligt at redde' fra den amerikanske kommentator på nhl.com, hvor scoringen kan nydes ca. 3.49 inde i sammendraget her.

Det er anden gang i november, at Mikkel Bødker scorer i en straffeslags-afgørelse, som er en af den danske wings specialiteter - som det også er for Frans Nielsen hos New York Islanders.

Se også: Dansk keeper imponerer i NHL

Frans Nielsen kom også på måltavlen i nattens kampe, da han scorede en enkelt gang mod Columbus Blue Jackets, og den danske Islanders-stjerne er nu oppe på imponerende 18 point (ni mål og ni assist) i 17 kampe i denne sæson. Islanders tabte dog opgøret med 2-5.

Også Philip Larsen kom på pointtavlen, da han blev noteret for en assist for Edmonton Oilers i 2-4-nederlaget til Philiadelphia Flyers. Det var den danske backs andet point i fire kampe for Oilers.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere