Dansk NHL-powerplay fortsætter: Eller bag Montreal-triumf

Den danske garde af ishockey-spillere i NHL bliver ved med at imponere. I nat scorede Lars Eller, da Montreal Canadians vandt over Columbus Blue Jackets

Der er succes over hele isen, når de danske ischockey-stjerner folder sig ud i NHL for tiden.

Dannebrog-delegationen har indledt sæsonen på fornem vis, og aldrig tidligere har nationen, der i skandinavisk perspektiv er lillebror til både Sverige og Finland i denne sport, fået så megen positiv omtale på den anden side af Atlanten.

Se også: Wow! Bødker og Frans lynede igen

I nat var det så blevet Lars Ellers tur til at vise prøver på sin kunnen i verdens bedste hockeyliga.

Den tidligere Rødovre-spiller scorede en enkelt gang, da han og holdkammeraterne fra Montreal Canadians vandt med 3-2 efter straffeslag over Columbus Blue Jackets.

Se også: Jannik tilbage på isen efter skade

Længe så det ellers ud til, at det ville blive en kedelig affære for Ellers mandskab, der kom bagud 2-0 i begyndelsen affæren. Men en reducering kort før første periodes udløb betød, at Lars Eller efter powerplay kunne udligne midtvejs i kampen.

I overtal blev udeholdets offensive pres til sidst for meget for Columbus, og efter lidt klumpspil foran mål kunne Lars Eller sende pucken det sidste stykke over stregen.Den brandvarme goalie, Frederik Andersen, kom ikke på isen for Anaheim Ducks, der var ude i en tæt affære mod Carolina Hurricanes. Efter straffeslag var det imidlertid sidstnævnte, som løb med sejren i det opgør.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere