Bødker og Eller stråler på NHL-isen

Mikkel Bødker scorede og blev kåret som kampens bedste spiller, da Phoenix vandt 3-1 i Minnesota

Mikkel Bødker i nattens kamp for Coyotes. (Foto: AP)
Mikkel Bødker i nattens kamp for Coyotes. (Foto: AP)

To danske barndomskammerater leverede varen på NHL-isen natten til torsdag.

Mikkel Bødker og Lars Eller spillede begge en stor rolle, da henholdsvis Phoenix og Montreal vandt på udebane i verdens bedste ishockeyliga.

Mikkel Bødker blev kåret til kampens bedste spiller i Minnesota, hvor Phoenix vendte en stime med tre nederlag i træk og vandt 3-1 over hjemmeholdet.

Danskeren scorede kampens første mål midt i første periode. Han blev sendt af sted i et hurtigt kontraangreb nede fra egen zone, passerede midterlinjen med pucken og blev ved med at signalere en aflevering blot for at hamre pucken op under nettaget til 1-0.

Scoringen var Mikkel Bødkers sjette i sæsonen.

I Buffalo lige syd for den canadiske grænse var Bødkers barndomsven og holdkammerat fra Rødovre også kraftigt involveret i Montreals føringsmål i første periode.

Nedtur for Frans og Regin
Montreal vandt 3-1 over Buffalo, og selv om Lars Eller ikke havde sidste stav på pucken, var scoringen til 1-0 i høj grad danskerens fortjeneste.

Han modtog pucken på højrekanten midt på banen og søgte straks mod mål, mens en modstander konstant forsøgte at vælte ham.

Tæt under mål sendte Lars Eller pucken videre med perfekt timing, så Andrei Markov kunne skyde på mål.

På Long Island i New York var to danskere på isen, men hverken Frans Nielsen eller Peter Regin blev noteret for point hos New York Islanders i nederlaget på 2-3 til Winnipeg.

I et forsøg på at vende en negativ trend hos newyorkerne havde træner Jack Capuano i den forrige kamp sat Peter Regin af holdet. Men hans kamppause hjalp ikke, og onsdag aften var han altså tilbage.

Uden at det ændrede noget for holdet. Efter en god sæsonstart har New York Islanders nu tabt de seneste fire kampe og i alt ni af 13 kampe i november.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere