Jannik Hansen blev syndebuk

Jannik Hansen blev noget uvant gjort til syndebuk for Vancouver Canucks' dårlige start mod Ottawa Senators, hvor han fik sin normale spilletid halveret

I NHL har den danske ishockeyspiller Jannik Hansen gjort det til sit varemærke at fighte og udvise defensiv påpasselighed.

Lige præcis de parametre vurderede Canucks-træner John Tortorella ikke, at den danske højrewing levede op til i nattens kamp mod Ottawa Senators. I hvert fald ikke ved hjemmeholdets scoring til 1-0.

For her var Hansen stik mod sædvane temmelig sløset i et returløb, og det kunne Tortorella ikke acceptere.

Se også: Bødker og Eller stråler på NHL-isen

I periodepausen blev der byttet godt rundt i kæderne, og så kunne 'The Great Dane' ellers følge det meste af resten af kampen på bænken.

I alt blev Jannik Hansen brugt i 8.08 minutter, hvilket er omkring halvdelen af den istid, han normalt får.

Men rokeringen virkede. For Vancouver Canucks vendte kampen og sluttede som sejrherre 5-2.

Bøtten blev vendt allerede efter 31 sekunder i anden periode, hvor Daniel Sedin udlignede til 1-1, hvilket var svenskerens scoring nummer 300 i NHL.

Se også: NHL sagsøges af tidligere spillere

Vancouvers Dale Weise var i øvrigt millimeter fra at score et såkaldt Gordie Howe-hattrick, hvilket består af en scoring, en assist og en slåskamp. Han scorede beviseligt og udvekslede også knytnæveslag med Ottawas Mark Borowiecki, men han blev officielt ikke registreret som assisterende ved Canucks' 2-1-scoring, hvor han ellers var med i opspillet.

I nattens anden kamp i NHL vandt Edmonton ude med 3-0 over Nashville. Den danske back Philip Larsen er stadig skadet og missede sin tredje kamp i træk. Forlydender fra klubben går dog på, at han er tæt på at vende tilbage til holdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere