Degn-hattrick sænker Rødovre

Tre mål af Kasper Degn var hovedårsagen til, at Aalborg Pirates fredag aften vandt 5-3 ude over Rødovre

Kasper Degn (tv) var flyvende fredag aften. (Arkivfoto: René Schütze/Polfoto)
Kasper Degn (tv) var flyvende fredag aften. (Arkivfoto: René Schütze/Polfoto)

Rødovres ishockeyherrer var både foran med 1-0 og 2-1, men sjællænderne endte alligevel med at tabe med 3-5 på hjemmebane til Aalborg Pirates.

Et hattrick af nordjydernes Kasper Degn blev afgørende i kampens anden og tredje periode, hvor Rødovre Mighty Bulls faldt fra hinanden.

Inden Kasper Degns målshow var Rødovre ellers kommet bedst fra start med Jannik Karvinens 1-0-scoring, og selv om Jeppe Jul Korsgaard udlignede, så fik hjemmeholdets Michael Christensen også gjort det til 2-1.

Mathias Månsson fik derefter udlignet til 2-2 for Aalborg, inden første periode var færdigspillet, og på dette tidspunkt var kampen helt åben.

Men så slog Kasper Degn til med to scoringer i træk i anden periode, og han bragte også Aalborg foran med 5-2 i tredje periode, inden Mathias Walbum fik reduceret til kampens slutresultat.

Sejren til Aalborg Pirates kommer umiddelbart inden, at holdet præsenterer sin nye cheftræner. Det sker på et pressemøde, som afholdes onsdag aften i Gigantium i Aalborg.

- Her vil vi præsentere persongalleriet i fremtidens Aalborg Pirates som en del af vores lancerede masterplan.

- Vi præsenterer, hvem der skal være træner for holdet samt det administrative setup, oplyser nordjyderne i en pressemeddelelse.

I fredagens øvrige kampe havde topholdene ingen problemer med at vinde. Herning vandt 5-2 hjemme over Odense, mens Sønderjyske slog Herlev Eagles med 5-0.

Rækkens førerhold Sønderjyske har nu 42 point efter 17 kampe, mens Herning har 38 point på andenpladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere