Jannik Hansen lagde op til sejrsmål

Vancouver Canucks besejrede Carolina Hurricanes med 3-2, og Jannik Hansen var med i afgørelsen

Jannik Hansen fandt endelig tilbage til point-scoringerne, da han var med i Vancouver Canucks' afgørende mål i 3-2-sejren over Carolina Hurricanes. (Foto: AP)
Jannik Hansen fandt endelig tilbage til point-scoringerne, da han var med i Vancouver Canucks' afgørende mål i 3-2-sejren over Carolina Hurricanes. (Foto: AP)

Den danske ishockeyprofil Jannik Hansen er ved at arbejde sig tilbage til topformen efter sin skadespause tidligere på sæsonen.

Danskeren havde søndag aften dansk tid en afgørende stav med i sin klub Vancouver Canucks' 3-2-sejr på udebane over Carolina Hurricanes i NHL.

Se også: Frans og Regin i miserabel stime

I vanlig kampivrig stil kastede den tidligere Rødovre-spiller sig ind i en nærkamp foran Hurricanes-målet og fik - måske lidt tilfældigt - bugseret pucken videre til Ryan Kesler, der scorede til 3-2.

Jannik Hansen blev godskrevet en assist i den situation, og det er hans i alt sjette målpoint i 19 kampe i denne sæson.

Se også: TV: Vild salto-scoring og genialt oplæg

Det kommer efter en periode på fem kampe på stribe, hvor den danske wing slet ikke har markeret sig på pointtavlen.

Jannik Hansen måtte i øvrigt forlade isen i første periode med en forslået skulder, da han tumlede uheldigt ind i banden. Han kom tilbage i kamp i anden periode og endte med at være på isen i godt 11 minutter i alt.

Sejren er Vancouvers 14. i sæsonens første 29 kampe. Det placerer den traditionsrige klub på 9.-pladsen i Western Conference.

0 kommentarer
Vis kommentarer