TV: Dommerne fik også øretæver

Dommerne fik flade, Bødker scorede et smukt mål, og Frans Nielsen brændte et vigtigt straffeslag. Se videoer fra nattens NHL-action her

Andrew Shaw og Antoine Roussel sloges så bravt, at dommerne blev hevet med i nævekampen. (Foto: Zumapress)
Andrew Shaw og Antoine Roussel sloges så bravt, at dommerne blev hevet med i nævekampen. (Foto: Zumapress)

Der blev helt efter bogen delt øretæver ud, da Dallas Stars ude slog Chicago Blackhaws 4-3. Men det var vist ikke en del af planen, at dommerne skulle være en del af nævekampen.

Det blev de dog alligevel, da hjemmeholdets Andrew Shaw ved en faceoff byttede plads med en holdkammerat for at komme i slåskamp med gæsternes Antoine Roussel.

De to sloges så intenst, at da kampens to linjedommere greb ind, så fortsatte de og ramte således også dommerne.

Se slagsmålet her:

Selv dommerne røg med i NHL-nævekamp

I Edmonton var der anderledes positive bevægelser fra Mikkel Bødker, der med Phoenic Coyotes var på besøg. Efter en flot piruette skovlede dan danske wing pucken i mål til 1-0 i coyotes' 6-2-sejr.

Se Mikkel Bødkers scoring her:

Bødker snurrede rundt og scorede

Helt så godt gik det ikke for Frans Nielsen i New York Islanders' 3-2-nederlag til Pittsburgh Penguins.

Nielsen havde ellers muligheden for at udbygge hjemmeholdets føring, da han ved 2-1 fik tilkendt et straffeslag i undertal. Det er som regel den danske centers specialitet, og alt så da også ud til, at han skulle øge føringen.

Med en smart stopfinte og derefter en fake, hvor han undlader at bruge sin ellers farlige baghånd. I stedet smider han pucken over i forhånden, hvor han blot skal løfte den over Marc-André Fleurys benskinne. Men det kikser totalt, og så kunne sidney Crosby med to mål afgøre kampen til Pittsburghs fordel.

Se Frans Nielsens brændte straffe her:

Frans Nielsen brændte dyrt straffeslag

0 kommentarer
Vis kommentarer