Dansk NHL-keeper: Det er virkelig sjovt

Frederik Andersen fik igen spilletid, da Anaheim slog St. Louis - den danske keeper ligger fortsat meget højt i målmands-statistikkerne

Frederik Andersen fik igen spilletid for Anaheim Ducks. (Foto: AP/Tom Gannam)
Frederik Andersen fik igen spilletid for Anaheim Ducks. (Foto: AP/Tom Gannam)

Målt på redningsprocenter er han nummer to i den nordamerikanske ishockeyliga NHL, og målt på at lukke færrest mål ind i gennemsnit er han nummer tre.

Samtidig er hans klub Anaheim Ducks efter nattens 5-2-sejr over St. Louis Blues nummer to samlet i ligaen, så der er ikke noget at sige til, at Frederik Andersen synes, det er sjovt at spille ishockey for tiden.

Se også: Ups! Dansk NHL-sensation tilbage med kiks

- Det er virkelig sjovt at spille på et hold, der er så godt, og det er en stor del af forklartingen på min succes. Det er fyrene i omklædningsrummet. Det er virkelig sjovt at vinde, siger den danske landsholdsmålmand til NHL's hjemmeside og giver en del af æren for sin overraskende succes til målmandstræner Dwayne Roloson.

- Mig og 'Rolly' har arbejdet hårdt til træning på at blive klar til kampene. Han skal også have en del af æren. Man ønsker at arbejde hårdt og være klar, siger den 24-årige dansker, der har spillet ni kampe i denne sæson og vundet de otte.

Se også: Dansk keeper imponerer i NHL

Han ligger med en fornem redningsprocent på 93,8 efter sine kampe, og det er kun overgået af Ben Scrivens fra Los Angeles Kings med 94,3 %, mens han blot har lukket 1,74 mål ind per kamp i sine kampe, og det rækker til en tredjeplads efter Josh harden fra Minnesota Wild og - igen - Ben Scrivens på dén statistik.

0 kommentarer
Vis kommentarer