Lettelse: Frans og Islanders ordnede rivalerne

En tiltrængt sejr for New York Islanders i Madison Square Garden fredag aften

Frans Nielsen og kollegaerne tiljubler Michael Grabner efter én af hans to scoringer fredag aften. (Foto: AP)
Frans Nielsen og kollegaerne tiljubler Michael Grabner efter én af hans to scoringer fredag aften. (Foto: AP)

Sejrene hænger ikke på træerne for New York Islanders i NHL.

Frans Nielsen og Peter Regins klub er ikke blandt de største klubber i verdens hårdeste ishockeyliga, og derfor falder sejrene, når de kommer, altid på et tørt sted.

Som nu natten til lørdag, hvor det meget belejligt gik ud over lokalrivalerne og storebror fra selve The Big Apple, New York Rangers.

På Rangers' legendariske hjemmebane Madison Square Garden leverede danskerklubben varen og vandt 5-3 - i ordinær tid.

Se også: Danskerne holdt målfest i nat

Ren knockout i NHL-danskeropgør

Tiltrængt, imødeset og længe ventet. Det er mere end en måned siden, Islanders senest har vundet en kamp i ordinær tid.

- Vi har ikke vundet alverden denne sæson. Nu skal vi bare arbejde videre mod playoffs. I dag var en god begyndelsen, men i morgen venter en ny test, sagde tomålsskytten Michael Grabner ifølge Sports Illustrated.

Lørdag aften dansk tid tager Islanders på hjemmebane godt 40 kilometer øst for Manhattan i Nassau Coliseum imod Anaheim Ducks, der har haft en anderledes succesfuld sæson. Ducks, der i en periode havde danske Frederik Andersen på mål, fører Pacific Division. En stor mundfuld for Islanders.

- Vi har tabt nogle heartbreakers. For dem (spillerne, red.) at komme herind i denne bygning, på denne scene - det er en stor sejr for os, sagde cheftræner Jack Capuano efter kampen med henvisning til, at Islanders har smidt nogle oplagte sejre væk. Blandt andet mod Tampa Bay tidligere på ugen, hvor man førte 2-0 i 3. periode og siden tabte i shootout.

Mod Rangers var Islanders også foran 2-0 og blev hentet, inden man i 3. periode med to scoringer - blandt andet på en assist fra Frans Nielsen - sikrede sig sejren.

Sejren giver Islanders vigtige point, men holdet er fortsat sidst i Metropolitan Division.

Se alle stillingerne i NHL her.

Jannik Hansen fik små 17 minutter på isen for Vancouver Canucks, der var bagud 2-0 til Chicago Blackhawks, kom på 2-2 og siden vandt 3-2 efter shootout.

0 kommentarer
Vis kommentarer