Eller matchvinder i NHL - Frans lynede forgæves

Der var igen danskerscoringer i verdens bedste ishockeyliga, NHL, natten til søndag

Lars Eller har leveret mange point for sit hold, Montreal Canadiens, i denne sæson. I nat blev han matchvinder. (Foto: AP/Kathy Willens)
Lars Eller har leveret mange point for sit hold, Montreal Canadiens, i denne sæson. I nat blev han matchvinder. (Foto: AP/Kathy Willens)

Danskerne har glohede, skarptslebne skøjter og stave for tiden i NHL.

Og det beviste flere af vores danske isstjerner nok en gang, da der var kamp natten til søndag dansk tid.

Lars Eller var på pletten for sin klub, Montréal Canadiens, da han som den eneste af i alt fem skytter satte sit straffeslag til slutresultat 2-1 til Canadierne. Den ordinære kamp endte altså 1-1, så det var der var tale om en dansk matchvinder.

Frans lynede forgæves
Eller var ikke den eneste dansker, der blev luftet på nordamerikansk is. Score-Frans fra New York Islanders sendte også pucken i nettet.

Men desværre for Frans Nielsen var hans scoring ikke nok for Islanders, der tabte med 2-1 til lokalrivalerne New Jersey Devils.

Se også: Dansk teenager får tre år hos NHL-klub

Nielsen fik godt og vel 19 minutter på isen, mens den anden New York-dansker Peter Regin fik 10 minutter uden at levere point.

Danske pointkonger
I det samlede, danske pointregnskab ser det godt ud i NHL.

De offensive, danske NHL-profiler har til sammen stået for intet mindre end 76 point indtil videre i sæsonen.

Fran Nielsen er topscorer med 30 point i 39 kampe, mens Mikkel Bødker følger efter med 24 point i 38 kampe.

Herefter kommer Lars Eller med 18 point i 39 kampe og til sidst Peter Regin, der 'kun' har præsteret fire point i 32 kampe.

Det hører dog med til isfortællingen, at Regin har haft væsentligt færre minutter med staven i hånden sammnelignet med de andre danskere.

0 kommentarer
Vis kommentarer