Mikkel Bødker scorer for tredje kamp i træk i NHL

Phoenix Coyotes-danskeren er nu oppe på 14 scoringer i NHL. Han kunne dog ikke hindre nederlag til Minnesota

Ishockeyspilleren Mikkel Bødker gør det i øjeblikket forrygende for sin klub Phoenix Coyotes i NHL.

Natten til fredag scorede den 24-årige dansker for tredje kamp i træk, da Phoenix på hjemmebane tog imod Minnesota Wild, der vandt opgøret med 4-1.

Bødker lynede i begyndelsen af anden periode, hvor han drejede rundt om sig selv og udlignede til 1-1 i forbindelse med et powerplay.

Danskeren, der også har scoret i de foregående kampe mod Calgary Flames og Philadelphia Flyers, er nu oppe på 14 scoringer i denne NHL-sæson. Aldrig tidligere har Bødker scoret så mange mål på en sæson i den nordamerikanske ishockeyliga.

Phoenix havde 40 skud på mål, mens modstanderne blot blev noteret for 29 skud. Med et så stort et skudovertag burde Phoenix ifølge Bødker have fået mere ud af anstrengelserne.

- Vi vandt skudstatistikken, men vi formåede ikke at skabe chancer nok foran deres mål.

- Når først Bäckström (Minnesotas målmand Niklas Bäckström, red.) fik øje på pucken, så fik han reddet skuddene, siger Mikkel Bødker til nhl.com.

Danskeren fornemmer, at det bliver svært for Phoenix at nå slutspillet.

- Det bliver svært fra nu af. Når vi taber til et hold, som er foran os i tabellen, så må vi på jagt nu, siger han.

I Nashville var danske Frederik Andersen på isen for Anaheim Ducks. Den danske målmand fik hele kampen for gæsterne, der vandt med 4-3 over værterne fra Nashville Predators.

Frederik Andersen har kun prøvet at tabe to af sine foreløbigt 12 NHL-kampe, og han er en del af sæsonens foreløbigt bedste hold. Anaheim fører ligaen med 71 point for 46 kampe.