Frans Nielsen sætter dansk målrekord i NHL

Islanders-danskeren er nu oppe på 18 mål i denne sæson, og det er ny rekord for en dansk NHL-spiller

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen har sat ny målrekord for danske NHL-spillere, efter at han natten til tirsdag scorede en enkelt gang i New York Islanders' 3-6-nederlag til Boston Bruins.

Målet var den stærke centerspillers 18. i denne sæson, og så mange mål har ingen dansk spiller tidligere lavet på en sæson i det, der bliver kaldt verdens stærkeste ishockeyliga.

Frans Nielsen lukkede sejr over lokalrivaler

Frans Nielsen sad selv på den hidtidige rekord med sine 17 scoringer i sæsonen 2011-12.

Rekordscoringen mod Boston Bruins faldt efter et kvarters spil og betød udligning 1-1. Nielsen fik en pasning fra Kyle Okposo og fik pucken presset forbi Bruins-målmanden Chad Johnson i to forsøg.

Når man medregner assists, er den efterhånden ganske produktive dansker oppe på 43 point, og dermed skal meget gå galt, hvis han ikke snart slår sin egen pointrekord på 47.

Se Frans Nielsen afgøre på straffe

Den personlige succes har Frans Nielsen dog næppe tid til at glæde sig over midt i et hårdt program, hvor Islanders har svært ved at hænge på i kampen om playoffbilletter.

Nederlaget er Long Island-klubbens tredje på stribe, og holdet er fortsat sidst i Metropolitan-divisionen.

Næste opgave bliver lokalopgøret mod New York Rangers natten til torsdag. Den kamp spilles udendørs foran 50.000 tilskuere på baseballstadionet Yankee Stadium.

0 kommentarer
Vis kommentarer