Odense Bulldogs snupper Rødovres træner

Brad Gratton er tirsdag blevet præsenteret som træner for Odense Bulldogs i de næste to år

Efter nederlaget i DM-kvartfinalen til Frederikshavn er ishockeyklubben Odense Bulldogs i fuld gang med planlægningen af den kommende sæson.

Fynboerne har tirsdag offentliggjort navnet på klubbens nye træner, og det bliver et velkendt ansigt i dansk ishockey.

Odense Bulldogs har nemlig skrevet en toårig kontrakt med canadieren Brad Gratton, der i de seneste tre sæsoner har stået i spidsen for Rødovre Mighty Bulls.

Mikkel Bødker (Arkivfoto: AP) Ishockey Dansk nederlag og skade i NHL

- Med de resultater Brad har vist i Rødovre, forventer vi, at Brad med de muligheder og det setup, der er til rådighed i Odense Bulldogs, vil kunne sikre Odense Bulldogs plads i toppen af dansk ishockey, siger bestyrelsesformand Flemming Hartvig Pedersen i en pressemeddelelse.

Mestrene fra SønderjyskE har haft tur i den, men regner alligevel med en tæt semifinale-serie mod Aalborg. (Foto: Jan Korsgaard) Ishockey Mestrene tror på tæt semifinale

- Det har været vigtigt for os at finde en træner, der forstår Odense Bulldogs dna og den særlige ånd og tilgang til spillet, som findes i Odense. Vi ser det derfor som en klar fordel, at Brad allerede kender Odense Bulldogs qua hans tid som træner i Rødovre.

Brad Gratton førte sidste år en undertippet Rødovre-mandskab frem til bronzemedaljer, og hans træner-cv fortæller også om et år som dansk U20-landstræner.

Jannik Hansen (Arkivfoto: AP) Ishockey Danskere kæmper for slutspilsplads i NHL

Canadieren afløser i Odense duoen Henrik Benjaminsen og Mads True, som overtog jobbet midt i sæsonen efter den fyrede Pär Johansson,

0 kommentarer
Vis kommentarer