TV: Nielsen scorer igen i NHL

Frans Nielsen fortsætter sin stærke NHL-sæson med scoring nummer 24 og point nummer 53. Også point til Eller

Frans Nielsen har igen fundet vejen til et NHL-mål. (Foto: AP)
Frans Nielsen har igen fundet vejen til et NHL-mål. (Foto: AP)

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen ser ud til at fortsætte sin stærke form i NHL i denne sæson. Natten til søndag sørgede han med sin sæsonscoring nummer 24 for en føring på 3-1 til New York Islanders mod Washington.

Desværre for Islanders blev det alligevel til et nederlag på 3-4 efter overtid og straffeslag hjemme på Long Island.

Frans Nielsen misbrugte det første straffeslag for hjemmeholdet.

Se også: Hovedpine stopper dansk NHL-håb

Det har stået klart siden sidste weekend, at New York Islanders ikke når slutspillet i denne sæson. Dermed er der håb om, at Danmarks landshold får en formstærk Frans Nielsen med til VM i Hviderusland i næste måned.

Lars Eller og Montreal har derimod allerede kvalificeret sig til slutspillet. Efter en lang pointmæssig tørke, har Lars Eller igen fået gang i produktionen. Lørdag leverede danskeren to målgivende pasninger i sejren på 5-3 over Detroit.

Lars Eller medvirkede ved scoringen til 3-0 i første periode og 4-3 i tredje.

Se også: Herning åbner DM-finaleserie med sejr i overtid

Med en sejr på 2-1 over Los Angeles Kings holdt Vancouver med både Jannik Hansen og Nicklas Jensen liv i håbet om en plads i slutspillet. Ingen af de to danskere kom på pointtavlen.

Til gengæld betød nattens kampe, at Mikkel Bødker og Phoenix røg udenfor slutspillet, da Dallas vandt ude med 5-2 over Tampa Bay. Phoenix er et point efter Dallas på den sidste plads i slutspillet, men mangler kun fire kampe - Dallas mangler fem.

Frederik Andersen og Anaheim har også forlængst sikret sin plads i slutspillet. Desværre må holdet dog undvære sin succesrige danske målmand i søndagens kamp mod Edmonton. Han udgik forleden med hovedpine efter, at være blevet ramt af en puck.

Se også: TV: Her scorer Philip Larsen på landsmand i NHL

Ifølge lokale medier melder klubbens træner Bruce Boudreau, at danskeren "har det lidt bedre", men er ikke rejst med holdet til udekampene mod Edmonton og Vancouver søndag og mandag.

0 kommentarer
Vis kommentarer