Ishockey: Danmark får smæk af Tjekkiet

Det danske ishockeylandshold tabte til Tjekkiet, men den danske sportschef Ulrik Larsen så flere lyspunkter.

Med præcis en måned til Danmarks første VM-kamp i Minsk i Hviderusland tabte Danmark fredag aften 0-4 på udebane til Tjekkiet foran 3328 tilskuere i byen Decin.

Det begyndte ellers nogenlunde mod et dygtigt tjekkisk hold, hvor der også blev kæmpet hårdt for pladserne i VM-truppen.

- Der blev indledt i et højt og intensivt tempo, og tjekkerne havde overtaget.

- Vores spillere kæmpede og sloges dog, og folk som Patrick Bjorkstrand, Mads Christensen og Jesper Jensen viste, at de havde samme power i benene som tjekkerne, siger DIU-sportschef Ulrik Larsen til unionens hjemmeside.

I anden periode røg danskerne ind i et stormvejr. To tjekkiske mål i det første minut af anden periode blev fuldt op af yderligere et tjekkisk mål til 3-0 få minutter senere.

- Det var en træls "delay of game"-udvisning, der kostede det første mål, og så gik det lidt stærkt, og vi lavede for mange fejl i egen zone, som prompte kostede.

- Vi kom dog fint tilbage og producerede chancer, men perioden var klart tjekkernes, og Patrick Galbraith måtte hive flere gode redninger frem, siger Ulrik Larsen.

I en mere lige tredje periode scorede tjekkerne et enkelt mål til slutresultatet 4-0. Målmand Patrick Galbraith blev kåret som Danmarks bedste spiller.

0 kommentarer
Vis kommentarer