Dansk NHL-stjerne klar til VM

Phoenix Coyotes kan ikke længere nå med i NHL-slutspillet. Mikkel Bødker kan dermed spille VM

Mikkel Bødker og Phoenix Coyotes kan ikke længere nå slutspillet. Dermed er danskeren klar til VM for Danmark (Foto: AP)
Mikkel Bødker og Phoenix Coyotes kan ikke længere nå slutspillet. Dermed er danskeren klar til VM for Danmark (Foto: AP)

Uden at spille måtte Mikkel Bødker og Phoenix Coyotes natten til dansk tid erkende, at NHL-sæsonen slutter på søndag, når grundspillet slutter.

Holdets eneste konkurrent til den sidste wildcard-plads i Western Conference, Dallas Stars, vandt 3-0 over St. Louis Blues, og dermed kan Phoenix ikke længere hente texanerne.

Det betyder, at Mikkel Bødker er klar til at slutte sig til det danske landshold ved VM i ishockey i Hviderusland i maj, hvis han ellers har lyst til at spille oven på en sæson, hvor han indtil videre har være på isen i samtlige 80 kampe for sin NHL-klub.

Se også: Ishockey: Danmark får smæk af TjekkietSe også: Du bestemmer! Danmarks største sportsnavn

Frans Nielsen har tilsyneladende ikke mistet spillelysten, selv om han og New York Islanders i længere tid har vidst, at de ikke når med i slutspillet.

Han lavede to assister og scorede i straffeslagskonkurrencen, da hans hold vandt 3-2 over New Jersey Devils. Samtidig blev Nielsen valgt som kampens næstbedste spiller.

New York Islanders runder også sæsonen af på søndag med en udekamp mod Buffalo Sabres, og så er Nielsen i princippet også klar til landsholdet.

0 kommentarer
Vis kommentarer