Landstræneren glæder sig over tempoet

Et dansk landshold, der uden NHL-profiler kan vinde over et hviderussisk hold med talrige KHL-spillere, henrykker landstræner Janne Karlsson

Landstræner Janne Karlsson kunne sammen med assistenten Thomas Johnsson glæde sig over mange ting i sejren over Hviderusland. (Foto: Jan Korsgaard)
Landstræner Janne Karlsson kunne sammen med assistenten Thomas Johnsson glæde sig over mange ting i sejren over Hviderusland. (Foto: Jan Korsgaard)

ODENSE (Ekstra Bladet): Tager man de 60 minutter mod Hviderusland, der torsdag aften gav Danmark en 5-4-sejr, og trækker man så de første minutter fra - så har man formlen på en landskamp, der kan gøre landstræner Janne Karlsson glad.

- De første 5-6 minutter var vi ikke oppe i tempo. Men vi kommer godt ind i kampen, selv om vi lidt unødigt giver dem deres andet og tredje mål.

- Men spillerne viste stort mod og arbejdede videre.

Se også: Tiltrængt sejr højner VM-humøret

- Hviderusserne har vel mindst 12 KHL-spillere og en enkelt NHL-spiller. De er vant til tempoet. Det er flot, at vores også gør det.

- Drengene spillede en lysende tredje periode, siger en tilfreds landstræner.

Se også: Danskerne viste VM-form i Odense

Han hæftede sig især ved den danske andenkæde med Patrick Bjorkstrand, Frederik Storm og Jesper Jensen, der var involveret i tre scoringer.

- Ja, den kæde har et stort plus efter denne kamp, siger landstræneren, der også måtte fremhæve en enkelt spiller i den danske førstekæde.

Se også: Danske målmagere elsker den nye stil

- Ham her, siger han og peger på sin whiteboard mod navnet 'Pålle', der indikerer Morten Poulsen.

- Han leverede en kriger-indsats. Han er en sand hockey-kriger, siger landstræneren om Oskarshamn-forwarden, der formentlig skal klokke gevaldigt i det, hvis ikke VM-billetten skal komme i hus.

0 kommentarer
Vis kommentarer