Ishockeykamp endte i straffeslagsfarce

Sverige og Norge nåede ikke engang at spille ti minutters ishockey, før underlaget stoppede landskampen.

Niklas Olausson nåede at score for Sverige, inden kampen mod Norge blev afbrudt på grund af usikkert underlag. (Arkivfoto: AP)
Niklas Olausson nåede at score for Sverige, inden kampen mod Norge blev afbrudt på grund af usikkert underlag. (Arkivfoto: AP)

Isen var bogstaveligt usikker, da Sverige og Norge fredag spillede testkamp forud for ishockey-VM.

Kampen, der blev spillet i Sundsvall, måtte afbrydes efter otte et halvt minuts spil, fordi underlaget var så dårligt og tyndt, at reklamerne begyndte at dukke frem af isen.

Se også: Landstræneren glæder sig over tempoet

Af hensyn til spillernes sikkerhed blev kampen derfor stoppet. På det tidspunkt førte Sverige 1-0 på et mål af Niklas Olausson.

50 minutter senere var der lagt ny is, og spillet kunne fortsætte - troede arrangørerne i hvert fald.

Første periode blev spillet færdig, men isen var stadig ikke god, og efter endnu et par forsøg på at gøre overfladen nogenlunde spilbar, blev det besluttet helt at stoppe kampen, som allerede var flere timer forsinket.

Se også: Dansk NHL-komet tæt på slutspilsavancement

I stedet skulle en straffeslagskonkurrence afgøre kampen, og den faldt ud til Sveriges fordel. Igen var Olausson den eneste målscorer.

Dermed forspildte begge mandskaber en chance for at teste spillere inden VM, der foregår i den hviderussiske hovedstad Minsk i næste måned.

0 kommentarer
Vis kommentarer