Dansk NHL-keeper stadig i spil til startplads

Selvom han spillede skidt i Anaheims seneste kamp, er NHL-klubbens danske målmand stadig et emne i næste runde

NHL-klubben Anaheims danske målmand Frederik Andersen kan meget vel være tilbage i sit holds mål, når klubben indleder kvartfinaleserien fredag eller lørdag. Og det selv om han spillede skidt i sin seneste kamp - sjette slutspilskamp mod Dallas Stars.

Hans træner Bruce Boudreau forsvarer nemlig Frederik Andersen.

Ifølge træneren var Frederik Andersen syg i timerne op til Anaheims seneste kamp mod Dallas Stars. Alligevel valgte træneren at lade danskeren vogte målet, indtil han måtte trække ham ud.

Nu har avisen Los Angeles Times spurgt træneren, hvem han satser på til kvartfinaleserien, som bliver indledt fredag eller lørdag. Her skal Anaheim møde Los Angeles Kings og San Jose Sharks.

- Det er ikke svært. Jeg mener, at jeg har styr på det. Så må vi se, om det er den rigtige beslutning, siger træneren om sit målmandsvalg, som han ikke vil afsløre.

- Jeg vil ikke fortælle det. Jeg vil hellere gøre det svært for vores modstander at regne det ud. Måske gør det en forskel, måske gør det ikke. Men uanset, hvem som står på mål, er jeg sikker på, at han vil gøre det godt, siger træner Bruce Boudreau.

Flyers tvinger Rangers ud i syvende kamp

NHL: Flyers tvinger Rangers ud i 7. kamp

Frederik Andersen indledte sæson som nummer fire i klubbens hierarki, men erobrede undervejs startpladsen fra klubbens rutinerede førstemålmand Jonas Hiller. Danskeren vogtede målet i alle holdets seks første kampe i serien mod Dallas Stars.

Desværre for Andersen spillede han en skidt sjette kamp, hvor han blev skiftet ud efter at have ladet fire mål slippe ind på 12 forsøg.

Det gav føring på 4-2 til Dallas, men Andersens afløser fik lukket af og var med til at sikre sejren på 5-4, som gav Anaheim avancement til kvartfinalen.

Frederik Andersen var også blevet taget ud af klubbernes fjerde opgør, men han var stadig førstevalg i næste kamp, hvor han leverede flere pragtredninger og fik stor ros.

Også Lars Eller (Montreal) og Peter Regin (Chicago) er klar til kvartfinalerne i NHL-slutspillet.

0 kommentarer
Vis kommentarer