Målfarlig Bødker er blevet mere selvisk

Mikkel Bødker har sat personlig målrekord i NHL, hvor han er blevet bedre til at komme til afslutninger

Selv om NHL-spillerne kun er halvvejs gennem sæsonen, har den danske forward Mikkel Bødker allerede sat en personlig målrekord.

Phoenix Coyotes-spilleren er nået op på 13 scoringer i denne sæson, og så mange har han aldrig tidligere noteret sig for i den nordamerikanske ishockeyliga.

Det tidligere Rødovre-talent forklarer selv, at han sammen med Coyotes' assistenttræner Newel Brown har arbejdet på at blive mere selvisk foran modstandernes mål.

- Han hjælper mig til at blive mere kreativ foran mål og til at blive opmærksom på at være en smule selvisk, når jeg ser en åbning, siger Mikkel Bødker til Phoenix Coyotes' hjemmeside.

- Vi har snakket om at tage et skud i stedet for at søge den perfekte aflevering. Det ser ud til at fungere indtil nu, men jeg skal arbejde videre med det, lyder det fra Bødker.

Danskerens seneste succesoplevelse kom natten til onsdag, da han både scorede og assisterede i Coyotes' 6-0-sejr over Calgary Flames.

Dermed er Bødker oppe på 29 målpoint for 13 mål og 16 assist i denne sæsons første 42 kampe.

Hans hidtidige rekord var på 28 og blev sat i 2008-09, men dengang var den hurtige dansker 78 kampe om at nå det antal.

- Det er en holdsport, og vi er alle holdspillere, men det er gået godt for mig personligt, og det er dejligt at se puckene gå i mål, siger Mikkel Bødker.