NHL-back misser Danmarks VM-premiere

Philip Larsen når ikke frem til landsholdslejren i Stockholm inden Danmarks åbningskamp mod Canada lørdag

Det danske ishockeylandshold må undvære et af sine trumfkort, når holdet lørdag eftermiddag åbner VM i Stockholm med mødet med Canada i Stockholm.

Philip Larsen når nemlig ikke frem til VM-lejren inden kampstart, så landstræner Per Bäckman er nødt til at lave en kampplan, hvor den teknisk stærke forsvarer ikke indgår.

- Så vi spiller med syv backer i stedet for med otte. Det betyder, at vi kommer til at bytte lidt rundt på spillerne, men vi vil forsøge at fordele spilletiden ret jævnt, siger Bäckman på spillerhotellet i Stockholm dagen før premierekampen.

23-årige Larsen står foran sit fjerde VM og er udset til at få en central rolle i kampen for overlevelse i A-gruppen.

Kampen mod Norge søndag aften skulle ikke være i fare for det tidligere Esbjerg-talent.

En anden af Danmarks NHL-forstærkninger, wingen Mikkel Bødker, var heller ikke dukket op, da landsholdet bød indenfor på hotellet fredag eftermiddag.

Manden fra Phoenix Coyotes ventes at møde ind fredag aften, og på trods af formodet jetlag og rejsetræthed er landstræneren overbevist om, at han kan have angrebsvåbnet med mod canadierne.

- Man skal bare give ham et par skøjter på og trække ham op, så går han i gang. Sådan er det med den type mennesker, siger Per Bäckman med et smil om den energiske forward.

Danmark møder Canada lørdag eftermiddag klokken 16.15.

0 kommentarer
Vis kommentarer