Ærgerlig dansker: Kan ikke spille meget bedre

Morten Green ærgrer sig over, at Danmark ikke udnyttede chancen for at skabe en VM-sensation mod Canada

Morten Green stod for den danske scoring, der desværre ikke var nok (Foto: Jan Korsgaard)
Morten Green stod for den danske scoring, der desværre ikke var nok (Foto: Jan Korsgaard)

Danmark leverede en udmærket indsats lørdag mod storfavoritten Canada, men alligevel har kaptajn Morten Green en bitter smag i munden efter 1-3-nederlaget ved VM i ishockey i Stockholm.

Danskerne forsømte nemlig at tage vare på de chancer, der var for at få canadierne ud at svømme for alvor.

- Efter 30 minutter førte vi 1-0 og havde en kæmpe, kæmpe chance til 2-0, påpeger Morten Green og henviser til Morten Madsens afbrænder, da han traf stolpen i et dansk powerplay i starten af anden periode.

- Jeg er ikke nogen stor fan af hæderlige nederlag, men på den anden side kan vi ikke spille meget bedre, end vi gjorde i dag. Vores spil sad, som det skulle, siger kaptajnen.

Se også: Canada overvandt dansk chokstart

Green var selv manden bag den danske scoring til 1-0, men fik en uheldig rolle i anden periode, da han fik to udvisninger umiddelbart efter hinanden.

- Den anden udvisning er jeg træt af, den skulle jeg ikke have taget.

- I det hele taget fik vi fire udvisninger lige efter hinanden i anden periode, og det bliver svært, når vi spiller så meget i undertal. Deres 2-1-scoring kom jo også i powerplay, siger Morten Green.

Sammen med resten af det danske mandskab får han mulighed for at sætte de første point ind på kontoen søndag aften, når Norge er modstanderen i danskernes anden VM-kamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer