Frans Nielsen matchvinder i New York-opgør

Frans Nielsen afgjorde kampen, da New York Islanders tog til Madison Square Garden og slog lokalrivalerne New York Rangers

Der var dansk aftryk på New York Islanders' sejr over lokalrivalerne fra New York Rangers. Frans Nielsen blev matchvinder med sin scoring på straffeslag. (Foto: AP)
Der var dansk aftryk på New York Islanders' sejr over lokalrivalerne fra New York Rangers. Frans Nielsen blev matchvinder med sin scoring på straffeslag. (Foto: AP)

Der var Long Island-jubel på Manhattan i nat, da New York Islanders med Frans Nielsen i en afgørende rolle sejrede over lokalrivalerne fra New York Rangers.

Frans Nielsen var nemlig sikkerheden selv på det, der efterhånden er hans signatur: straffeslag. Efter 3-3 i den ordinære kamp og en målløs overtid, var den danske center første Islanders-mand til at eksekvere straffeslag. Det skete, efter at Evgeni Nabokov havde nappet Marian Gaboriks forsøg.

Og da Rick Nash efterfølgende blev nægtet scoring af Nabokov, og John Tavares scorede på Martin Biron, var de sidste to straffeslag ganske overflødige.

Læs også:

Se også: Her får stjernen skåret akillessenen over

Nielsens straffescoring kom usædvanligt nok ikke fra baghånden. I stedet spillede han en hurtig et-to med sig selv og afsluttede med forhånden mellem benene på Biron. Men det var der en grund til.

- Jeg har spillet med Marty, så han kender mine finter, sagde Frans Nielsen efterfølgende.

Sejren stoppede en nederlags-stime på fem kampe, og selv om den giver Islanders to tiltrængte point på kontoen, er Long Islands-holdet stadig sidst i Atlantic Division.

Det går derimod rigtig godt for Montréal Canadiens og Lars Eller. Canadierne vandt nemlig deres kamp i Sunrise i Florida, hvor Panthers tog imod. Her blev den hidtil målløse kamp afgjort i overtid med Rene Bourque som matchvinder.

Læs også:

Se også: Jannik Hansen lyner i ny Vancouver-sejr

Dermed ligger Canadiens lunt i Northeast Division - et enkelt point bag førerholdet Boston Bruins.

Helt så lunt er Phoenix Coyotes og Mikkel Bødker ikke placeret. i nat fik de ikke en skøjte til isen, da de gæstede Nashville Predators. Blot 14 afslutninger blev gæsterne noteret for, og ikke en af dem overlistede Pekka Rinne i Predators-målet. Til gengæld måtte Mike Smith i den anden ende hente pucken ud tre gange.

Dermed avancerer Phoenix ikke fra næstsidstepladsen i Pacific Division, hvor de dog trods alt blot har et enkelt point op til en slutspilsplads.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere