Ishockey: Marginalerne var imod Danmark denne gang

Den sidste og betydningsløse OL-kamp mod Hviderusland handlede om at få sagt ordentligt farvel

Julian Jakobsen fik sagt farvel med et mål, da han og ishockeylandsholdet tabte 2-3 til Hviderusland i den sidste og betydningsløse OL-kvalifikationskamp i Vojens.

Det er med blandede følelser, at han gør status efter en weekend, hvor det for en gangs skyld ikke gik Danmarks vej på isen.

- Det er da lidt trist, selv om kampen i dag ikke havde den store betydning. Vi spillede for vores stolthed og ære, og det syntes jeg, at vi viste, selv om vi tabte, siger nordjyden.

Se mere:

Se også: Ishockeyherrer slutter OL-kvalifikation med nyt nederlag

Han mener, at man trods Danmarks placering som nummer 12 på verdensranglisten ikke kan forvente, at holdet besejrer de lavere rangerede hold hver gang.

- Vi er en lang række hold, der ligger mellem nummer 10 og 20, som ligger meget tæt og som alle kan slå hinanden.

- Det er tit ét mål, der skiller, og sådan vil det være fremover. Det er små marginaler, der afgør disse kampe. Det lykkedes bare ikke denne gang, siger han.

Se også:

Se også: Ishockeylandstræneren savner sine bedste folk

Om tre måneder møder Danmark igen Slovenien og Hviderusland, denne gang ved VM. Og de kan blive lige så svære at bokse med ved den lejlighed.

- Men vi har vist, at vi kan være med. Hvis vi får forberedt os godt og får minimeret fejlene, så kan det være os, der vinder næste gang, siger Julian Jakobsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere