TV: Iskold straffescoring af Bødker

Mikkel Bødker scorede på straffeslag i Phoenix Coyotes sejr over San Jose Sharks

Mikkel Bødker scorer på straffeslag mod San Jose Sharks-målmand Antti Niemi. (Foto: AP/Marcio Jose Sanchez)
Mikkel Bødker scorer på straffeslag mod San Jose Sharks-målmand Antti Niemi. (Foto: AP/Marcio Jose Sanchez)

Mikkel Bødker blev straffeslags-helt for Phoenix Coyotes i nattens NHL-kamp mod San Jose Sharks.

Den danske wing satte efter en målløs kamp og overtidsperiode Coyotes' første mål ind i straffeslags-afgørelsen, som Arizona-mandskabet vandt 2-0 efter yderligere en scoring af James Sheppard.

Mikkel Bødker satte sin scoring iskoldt ind med en finte, der sendte keeperen den forkerte vej, før han sendte pucken i nettet med baghånden. Danskeren er efterfølgende på NHL's hjemmeside udpeget til en af kampens 'tre stjerner'.

Se Mikkel Bødkers iskolde scoring her. (Bødkers scoring falder ca. 1 minut inde i klippet)

Derudover kom ingen af de danske spillere på måltavlen i nattens kampe, der bl.a. endte med en 0-6-afklapsning til Lars Ellers Montreal Canadiens mod Toronto Maple Leafs, mens Jannik Hansens Vancouver Canucks vandt 5-1 over Calgary Flames i et andet rent canadisk opgør.

Frans Nielsen og co. i New York Islanders tabte 2-3 til Buffalo Sabres efter en kamp, hvor Islanders ellers vandt skudstatistikken med 43-15, men Ryan Miller i Sabres-målet havde en dag, hvor han var svær at passere, og efterfølgende blev han da også kåret til kampens bedste spiller.

Se stillingen i de seks NHL-divisioner her.

Skadesplagede Peter Regin måtte udgå af nattens tredje rent canadiske opgør for Ottawa Senators efter kort spilletid med en ny skade mod Winnipeg Jets, der vandt kampen 1-0.

Der er endnu ingen medlinger om, hvor alvorlig skaden er, men han blokerede angiveligt et skud, der ramte ham i brystet, så det er givetvis ikke nogen alvorlig skade.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere