Efter nederlaget: Vi gav jo op

Målmand Frederik Andersen synes, at slovenerne kom lige lovligt nemt til deres mål: - Det var som om, vi gav op

Frederik Andersen var tydeligt skuffet efter nederlaget til Slovenien. (Foto: Jan Korsgaard)
Frederik Andersen var tydeligt skuffet efter nederlaget til Slovenien. (Foto: Jan Korsgaard)

VOJENS (Ekstra Bladet): Målmand Frederik Andersen sad længe på sin plads i det danske omklædningsrum efter nederlaget til Slovenien.

Han gjorde ikke mine til at tage sit udstyr af og gå i bad, som flere af holdkammeraterne ellers skyndte sig med. Næ, han sad der bare og kunne nærmest ikke tro på, at OL-billetten på få øjeblikke var blevet revet ud af hans store næver.

Læs også:

Se også: Ærgerlig dansker: Troede vi skulle score 100 mål

Selv holdt han ved 2-1 Danmark inde i kampen med en helt vanvittig redning. Men den kunne han efterfølgende ikke bruge til noget som helst. Kampen var tabt, og OL er ikke aktuelt.

- Sådan er det i sport. Hvis man ikke når sine mål, så kan man ikke bruge sådan nogle ting til noget som helst, sagde Frederik Andersen, der fra sin position i målet godt nok mente, at danskerne lod slovenerne komme meget hurtigt i de kontrafaser, der ledte til deres mål.

Læs også:

Se også: Storskuffet dansker efter OL-kiks: Jeg vil bare hjem

- Det var jo nok det, de ventede på. Vi kom for langt frem. Vi ville score for meget, og gav op i den anden ende af banen. Det betaler man prisen for på dette niveau, sagde han og prøvede at sætte ord på følelserne i hans store korpus.

- Det er fuldstændig som at blive slået ud af et slutspil. Pludselig er det slut, sagde han.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere