Ishockeylandstræner: Får gåsehud af fans

En god kulisse giver det ekstra, der kan være afgørende mener spiller og træner, der håber på massiv opbakning i aften mod Slovenien

Der er ikke kun jubel, når Danmark scorer. Der er konstant god stemning i SE Arena, og det bærer de danske spillere frem. (Foto: Jan Korsgaard)
Der er ikke kun jubel, når Danmark scorer. Der er konstant god stemning i SE Arena, og det bærer de danske spillere frem. (Foto: Jan Korsgaard)

VOJENS (Ekstra Bladet): Når de danske ishockeyhelte i aften skøjter ind på isen i SE Arena mod Slovenien, vil de møde en lydkulisse, der sjældent er set på dansk grund.

I aftes bar de godt 4000 tilskuere i Vojens de rød-hvide frem - og fra den danske OL-lejr lyder nu en opfordring til, at det bliver gentaget i aftenens mini-finale.

Læs også:

Se også: Bookmakere: Danmark vinder nøglekampen i aften

- Det var super fantastisk. Det var en rigtig god stemning. De stiller op og trommer og synger hele kampen. Det var rigtig dejligt. Det er en rigtig stor hjælp for os - de må meget gerne blive ved, siger Mads Bødker med henvisning til det slagtøjs-ensemble, der i stort set hele kampen sendte en dunkende rytme igennem hallen.

Det er også blevet bemærket af landstræner Per Bäckman, hvilket i sig selv ikke er så sært, da trommerne er placeret lige bag udskiftningsboksene, og han er ikke i tvivl om den store betydning, de danske fans har for spillet på isen.

- Man får jo gåsehud bare af at gå ind i arenaen. Det betyder for spillerne, at de kan yde det ekstra, og at de kan holde dampen op i de sidste fem minutter, siger landstræner Per Bäckman.

Læs også:

Se også: Vicekaptajn: Niveauet skal hæves

Det kan stadig lade sig gøre at købe billetter til opgøret. Det sker via hjemmesiden www.soenderjyske.dk.

[[[[[[[[[[[[[[[[[

Programmet for denne uges kvalifikation til vinter-OL i russiske Sochi næste år:

Torsdag 7. februar
16.00 Hviderusland-Slovenien 2-4
20.00 Danmark-Ukraine 2-0

Fredag 8. februar
17.00 Hviderusland-Ukraine 6-0
21.00 Danmark-Slovenien 1-2

Søndag 10. februar
14.00 Slovenien-Ukraine
18.00 Danmark-Hviderusland

Kun det bedste hold går videre til OL. Alle Danmarks kampe vises direkte på TV3 Sport.

]]]]]]]]]]]]]]]]]
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere