Ærgerlig dansker: Troede vi skulle score 100 mål

Spillerne havde ventet fire år på denne chance - nu er næste OL-mulighed meget langt væk, påpeger en slukøret Nichlas Hardt

Danmark måtte se Slovenien juble efter slutfløjt (Foto: Jan Korsgaard)
Danmark måtte se Slovenien juble efter slutfløjt (Foto: Jan Korsgaard)

VOJENS (Ekstra Bladet): En enestående chance blev skyllet ud i toilettet mod Slovenien. Det kunne have været OL i 2014 - nu må det olympiske blik i stedet rettes noget længere ud i fremtiden.

- Nu er der fem år til næste OL, siger den danske målscorer i 2-1-nederlaget Nichlas Hardt med et stort suk, der vidner om, at det altså ikke ligefrem er en kærkommen ventetid.

Læs også:

Se også: Storskuffet dansker efter OL-kiks: Jeg vil bare hjem

Den danske forward var som de øvrige danske spillere tom i blikket, og den normale selvtillid og glimtet i øjet var ikke til at spore.

- Det er en tom følelse. Man er ærgerlig. Det var et hold, vi burde have vundet over. Vi har flere store chancer og stolpeskud, men det lykkedes ikke.

- Vi spiller egentlig ikke særlig godt og giver for mange en mod to- og to mod tre-situationer væk, analyserer Jokerit-spilleren.

Læs også:

Se også: OL-drømmen bristet efter dansk nederlag

Som han så kampen, lod danskerne slovenerne spille deres spil - og det er sjældent et godt udgangspunkt.

- Vi pressede godt, og troede måske, at vi skulle score 100 mål. Men det er ødelæggende for os, at vi skal backchecke 40-60 meter så ofte. Det er deres spil, og vi går med på den

- Vi har gode chancer, men ikke marginalerne med os. Måske fortjener vi det ikke. Det er bare bittert, nærmest hvisker han.

Alligevel kan ordene høres helt tydeligt i et dansk omklædningsrum, hvor ingen ellers sagde noget.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere