Jannik ligeglad med finale-scoring

Jannik Hansen er ligeglad med sin scoring for Vancouver Canucks i 1-8-nederlaget til Boston Bruins

Jannik Hansen skrev historie med sit finalemål, men det er en fattig trøst efter nattens nederlag. (Foto: AP)
Jannik Hansen skrev historie med sit finalemål, men det er en fattig trøst efter nattens nederlag. (Foto: AP)

Ishockeyspilleren Jannik Hansen er ikke specielt begejstret for, at han fik scoret for Vancouver Canucks i 1-8-nederlaget ude til Boston Bruins.

Selv om det var den første danske scoring i en NHL-finale nogensinde, så er det kun sejre og Stanley Cup-trofæet, der tæller.

- Målet betyder ikke rigtigt noget. Det er klart, at man får lidt lettere chancer, når kampen er afgjort. Der var lidt rundgang nede i deres zone. Jeg fik en tværpasning, og så kunne jeg score, siger Jannik Hansen til DR Sporten.

Backens scoring blev sat ind i tredje periode, da Canucks allerede var bagud med 0-5.

- Det kan man aldrig være tilfreds med. Det var skidt over hele linjen, og vi solgte vores målmand gang på gang.

- Resultatet var ekstremt misvisende. Vi havde et hav af chancer og friløbere, hvor vi ikke fik scoret, mens Boston fik nogle nemme mål. Vi skulle måske ikke have vundet kampen, men 8-1 er ikke et korrekt billede af kampen, mener Jannik Hansen.

Trods det store nederlag fører Vancouver Canucks stadig bedst-af-syv-serien med 2-1 i kampe. Næste kamp spilles natten til torsdag klokken to dansk tid, og den afvikles ligeledes i Boston.

- Det betyder heldigvis ikke noget, hvordan man taber. En sejr er en sejr, og et nederlag er et nederlag. Vi er oppe 2-1 i serien og dét, der er sket i aften, er historie nu. Nu ser vi frem mod kamp 4.

- Den skal tages som en kamp 7, der bare skal vindes. Vi skal have rettet vores over- og undertalsspil og komme ind med en anden entusiasme, end vi havde i dag. Tavlen er ren, og den næste kamp skal vindes, fastslår Jannik Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer