Frans og Regin i miserabel stime

Sjette nederlag i træk til New York Islanders, mens Lars Eller kom på pointtavlen for Montreal Canadiens

Det kører ikke for Frans Nielsen, målmand Evgeni Nabokov og resten af New York Islanders-mandskabet for tiden. (Arkivfoto: AP/Frank Franklin)
Det kører ikke for Frans Nielsen, målmand Evgeni Nabokov og resten af New York Islanders-mandskabet for tiden. (Arkivfoto: AP/Frank Franklin)

Med danske briller var det ikke nogen stor dag i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Kun Lars Eller blev noteret for noget positivt, da han med en vunden duel i egen zone fik sendt Max Pacioretty afsted i et målgivende kontraangreb og dermed stod for en assist i Montreals 4-2-sejr over de canadiske rivaler fra Toronto Maple Leafs.

Det var Lars Ellers ottende assist og med sine syv scoringer er han dermed oppe på 15 point i denne sæson for Montreal Canadiens, der ligger på tredjepladsen i Atlantic Division og samlet netop nu rangeres som 12. bedst i ligaen.

Se også: Ups! Dansk NHL-sensation tilbage med kiks

Men ellers bød nattens kampe i NHL ikke på de store danske opmuntringer.

Målmand Frederik Andersen fik ikke spilletid, da Anaheim Ducks tabte 2-3 til San Jose Sharks, og både Mikkel Bødker hos Phoenix Coyotes og Jannik Hansen hos Vancover Canucks løb ind i 2-5-nederlag uden at komme på pointtavlen mod henholdsvis Chicago Blackhawks og New York Rangers.

Helt skidt ser det ud for New York Islanders for tiden. Frans Nielsen og Peter Regin fik begge spilletid, da newyorkerne tabte 2-3 til Washington Capitals.

Se også: TV: Vild salto-scoring og genialt oplæg

Islanders kom ellers foran 2-1 med mindre end to minutter tilbage af den ordinære spilletid, men igen satte holdet en føring over styr, da Nicklas Backström udlignede med 49 sekunder tilbage - endda selvom Islanders spillede i overtal. Og i overtiden afgjorde Alex Ovechkin tilmed kampen til 3-2 for Washington.

New York Islanders er efter en udmærket sæsonstart kommet ind i en miserabel stime og har nu tabt seks kampe i træk og kun vundet to af de seneste 13 kampe. I tabellen er Islanders raslet ned som sidst i Metropolitan Division, og samlet er holdet nu på 27. pladsen af de 30 hold i ligaen.

0 kommentarer
Vis kommentarer