Mikkel Bødker runder NHL-milepæl

Mikkel Bødker scorede i nat sit 50. point i sæsonen, da Phoenix Coyotes tabte i overtiden

Mikkel Bødker har haft en flot sæson. (Foto: AP)
Mikkel Bødker har haft en flot sæson. (Foto: AP)

Mikkel Bødker er i gang med sin sjette sæson i NHL-ligaen i ishockey, og danskeren udvikler sig stadig i opadgående retning.

Således lykkedes det ham i nattens kamp mod Columbus Blue Jackets for første gang i karrieren at nå op på 50 point i grundspillet.

Se også: Håbet ude for danskerklub

Det skete, da han fik næstsidste stav på Oliver Ekman-Larssons udlignende mål til 3-3, der faldt blot 15 sekunder før tid.

Dermed sikrede Coyotes sig et enkelt point og en overtidsafgørelse, som Columbus dog trak sig sejrrigt ud af.

Se også: TV: Nielsen scorer igen i NHL

Med tre kampe tilbage ligger Phoenix to point efter Dallas i kapløbet om den sidste wildcard-plads til slutspillet i Western Conference.

For Frans Nielsen og New York Islanders er slutspilschancen forlængst glippet, men det stopper ikke den tidligere Herning-spiller, der også er i gang med sin bedste sæson.

Nielsen scorede Islanders' eneste mål i 1-4-nederlaget til Ottawa Senators. Det var nummer 25 i sæsonen og point nummer 54 i grundspillet - det højeste, en dansker endnu har præsteret.

Se også: Hovedpine stopper dansk NHL-håb

Philip Larsen rundede nattens danske pointhøst af, da han assisterede ved Edmonton Oilers' eneste mål i 1-4-nederlaget til Colorado Avalanche.

0 kommentarer
Vis kommentarer