Dansk superkæde kom fra baghjul

Den danske andenkæde med Jesper Jensen, Patrick Bjorkstrand og Frederik Storm har overrasket positivt og ligner et godt bud på en kommende dansk VM-kæde

I de to testkampe mod Hviderusland har Frederik Storm (tv.) og Jesper Jensen vist, at de sammen med Patrick Bjorkstrand har fundet ind i et godt samarbejde. (Foto: Jan Korsgaard)
I de to testkampe mod Hviderusland har Frederik Storm (tv.) og Jesper Jensen vist, at de sammen med Patrick Bjorkstrand har fundet ind i et godt samarbejde. (Foto: Jan Korsgaard)

RØDOVRE (Ekstra Bladet): I torsdagens og lørdagens kampe mod Hviderusland var det ikke de sædvanlige profiler, der tiltrak sig opmærksomheden på det danske hold.

Her var det kæden med Frederik Storm, Patrick Bjorkstrand og Jesper Jensen, der kom fra baghjul og i torsdagens sejr var involveret i tre danske scoringer. I lørdagens nederlag blev det 'blot' til en enkelt, men det kunne let være blevet til både to, tre og fire.

Se også: Landstræner tavs om rokader før VM

Gang på gang spillede den danske andenkæde hviderusserne tynde, men der er ifølge Jesper Jensen ikke en hokus pokus-forklaring på den flotte opblomstring.

- Det fungerer bare godt med de to andre, siger den 27-årige Karlskrona-center.

- Vi har alle god fart i skøjterne og kommer hurtigt ud af egen zone og skubber godt frem.

- Både Frederik og Patrick er stærke med pucken, og så kan jeg ligge og lure lidt mere på den, siger Jesper Jensen.

Se også: Danmark måtte strække våben

På trods af den store succes lige nu, vil han ikke gå så langt som til at være sikker på en VM-billet.

- Vi har helt sikkert ikke spillet os af, men der er også andre gode spillere i kamp om pladserne. Det er landstræneren, der må tage den beslutning, påpeger han.

Om kæden overlever hele vejen til åbningskampen mod Sverige 10. maj er ikke sikkert. Men hver for sig ligner de tre forwards kommende VM-spillere.

0 kommentarer
Vis kommentarer