Landstræner tavs om rokader før VM

Landstræner Janne Karlsson vil ikke afsløre, hvem der glider ud af den danske VM-trup, når Markus Lauridsen og Nicklas Jensen støder til i næste uge

Der kommer til at ske ændringer i den danske VM-trup i næste uge. Nicklas Jensen og Markus Lauridsen kommer ind - men hvem der ryger ud, vil landstræner Janne Karlsson ikke ud med. (Foto: Jan Korsgaard)
Der kommer til at ske ændringer i den danske VM-trup i næste uge. Nicklas Jensen og Markus Lauridsen kommer ind - men hvem der ryger ud, vil landstræner Janne Karlsson ikke ud med. (Foto: Jan Korsgaard)

RØDOVRE (Ekstra Bladet): VM nærmer sig med hastige skridt, og den danske VM-trup bliver fortsat mere strømlinet.

Efter de to kampe mod Hviderusland torsdag og lørdag har spillerne et par fridage, inden de onsdag mødes igen.

Her vil to nye 'nordamerikanere' være stødt til, backen Markus Lauridsen og forwarden Nicklas Jensen - og det betyder i sagens natur, at der er spillere, der skal ud.

Se også: Danmark måtte strække våben

Ingen er dog blevet prikket på skulderen endnu, men landstræner Janne Karlsson ved allerede nu udmærket godt, hvem der bliver sorteper.

- Ja, det ved jeg.

- Vil du sige det?

- Nej, det vil jeg ikke. Der kommer to spillere ind, men jeg har ikke sagt, hvor mange der træder ud, siger landstræneren.

Se også: Landstræneren glæder sig over tempoet

Det er dog temmelig oplagt, at Odense-forwarden Morten Andreasen takker af for denne gang. Han sad over i begge kampene mod Hviderusland og ligner ikke en mand, der indgår i de videre planer.

Om der også bliver sendt en back hjem, er med landstrænerens kryptiske besked ikke helt til at vide. Der er i øjeblikket syv backer, og med Markus Lauridsen kan der dermed dannes fire backpar, så også Anders Overmark får en fast makker.

Se også: Dansk superkæde kom fra baghjul

Nicklas Jensen og Markus Lauridsen er i øvrigt de to eneste fra NHL og AHL, der kommer med på svipturen til Hviderusland, hvor den sidste testkamp skal spilles på lørdag.

Mikkel Bødker kommer til Danmark fredag - men lige akkurat ikke tids nok til at tage med de øvrige. Jannik Hansen støder først til truppen, når den lander i VM-lejren i minsk 7. maj.

0 kommentarer
Vis kommentarer