Forsvarende NHL-mestre sætter kurs mod semifinalen

Uden Peter Regin vandt Chicago Blackhawks over Minnesota Wild og fører 2-0 i Stanley Cup-kvartfinalen

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

Sidste år løb Chicago Blackhawks med Stanley Cup, ishockeysportens mest eftertragtede klubtrofæ, og holdet er også i år et godt bud på en vinder af NHL-slutspillet.

Peter Regins klub er i hvert fald godt på vej mod semifinalen efter søndagens 4-1-sejr over Minnesota Wild. Blackhawks fører dermed med 2-0 i kvartfinaleserien, der spilles bedst af syv.

Se også: Lars Eller kollapser med Montreal i slutspilskamp

Peter Regin har været degraderet til tilskuer i alle holdets playoff-kampe, og også denne gang måtte den danske centerspiller kigge på, da holdkammeraterne løb på isen hjemme i United Center.

Tilskuerne kunne juble første gang efter 11 minutters spil, da Jonathan Toews bragte Blackhawks foran, og Brandon Saad fordoblede føringen i anden periodes sidste minut.

At gæsterne fik reduceret i tredje periode genskabte spændingen i kampen, men i den sidste ende blev det kun et trøstmål, for hjemmeholdet afgjorde sagerne med to mål i de sidste minutter.

Se også: NHL-invasion koster fire mand pladsen på VM-holdet

Med Chicago Blackhawks' samlede 2-0-føring er der intet, der tyder på, at den danske landstræner Jan Karlsson skal sætte næsen op efter at få Regin med til VM, der begynder i den kommende weekend.

Karlsson har ellers ladet en plads stå åben, hvis Regin, Lars Eller eller Frederik Andersen skulle ryge ud af NHL-slutspillet i tide til at nå med til VM.

0 kommentarer
Vis kommentarer