Karlsson ryster posen for at nå kvartfinalen

Til lørdagens kamp mod Tjekkiet bliver der igen foretaget ændringer for at bevare drømmen om en kvartfinaleplads

Mikkel Bødker har været kastet lidt rundt på det danske hold. Mod Tjekkiet skal han spille i kæde med Morten Green og mads Christensen. (Foto: Jan Korsgaard)
Mikkel Bødker har været kastet lidt rundt på det danske hold. Mod Tjekkiet skal han spille i kæde med Morten Green og mads Christensen. (Foto: Jan Korsgaard)

MINSK (Ekstra Bladet): Tre point står der på den danske VM-konto efter fire kampe. De point kan dog yngle efter de tre sidste kampe - Tjekkiet, Frankrig og Slovakiet - men det kræver en vilje og en gejst som i de to første perioder mod Canada, påpeger landstræner Janne Karlsson.

- Vi kan ikke spille bedre ishockey end de første 40 minutter mod Canada

- I de tre kampe, der er tilbage, må vi indstille os på at spille sådan. Vi skal spille et stramt forsvarsspil og tage den derfra.

- Der er optimisme blandt gutterne. Men vi ved, at vi må investere en helvedes masse energi. Vi må være i skudlinjen og blokere skud. Vi må være med i nærkampene. Så findes der muligheder, siger landstræneren om den kvartfinaleplads, der stadig teoretisk er mulig.

Se også: Landstræneren om 1-6: Tredje periode var stygge sager

Til lørdagens kamp mod Tjekkieet har han flyttet lidt rundt på nogle af kæderne. Thomas Spelling er sendt ned som 13. forward, mens Anders Poulsen får chancen fra start som center i den danske tredjekæde, hvor han skal spille med Morten Poulsen og Kim Staal.

- Ja, og så rykker vi Mikkel (Bødker, red.) op i kæden med Morten Green og Mads Christensen, og så har vi Madsen, Nicklas og Jannik (Morten Madsen, Nicklas Jensen og Jannik Hansen, red.) i en anden kæde.

- 'Julle' (Julian Jakobsen, red.) er stadig syg med høj feber, så han spiller ikke i morgen, men forhåbentlig de sidste to kampe, siger Janne Karlsson.

Se også: Nu bliver danske 'canadiere' drillet i et år

Han har valgt Simon Nielsen som målmand mod Tjekkiet, men er ellers ikke er meget for at kommentere duellen om målmandsposten.

- Betyder det, at han er lidt foran Patrick Galbraith?

- Han står i morgen.

Danmark møder Tjekkiet lørdag kl. 15.45. Du kan følge kampen live her på sitet.

0 kommentarer
Vis kommentarer