TV: Frans Nielsen årets spiller i sin NHL-klub

Frans Nielsen er blevet kåret som den bedste spiller i den forgangne sæson hos New York Islanders

Frans Nielsen har haft en stor sæson i NHL. (Foto: AP)
Frans Nielsen har haft en stor sæson i NHL. (Foto: AP)

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen har haft en fremragende sæson hos sin NHL-klub New York Islanders. Det har han nu fået et håndfast bevis på, da han er blevet kåret som sæsonens bedste spiller i klubben.

Det var klubbens fans, der havde stemmeret, og Frans Nielsen vandt afstemningen foran de to andre nominerede Kyle Okposo og John Tavares.

First star: Frans Nielsen banens bedste i nat

Frans Nielsen markerede sig med et hav af point i sæsonen. Den snart 30-årige dansker har haft sin pointmæssigt bedste sæson i NHL nogensinde med 58 point heraf 25 mål i 80 kampe.

Kejser Frans sætter ny rekord med sit 18. mål

Han blev dermed nummer tre på klubbens interne topscorerliste, og han blev også den danske spiller med flest point i denne sæson.

På klubbens hjemmeside fremhæves han i forbindelse med kåringen også for sit fremragende defensive spil, der gør ham til en mere farlig allroundspiller, lyder det.

Frans Nielsen lukkede sejr over lokalrivaler

New York Islanders var ikke en del af NHL-slutspillet i denne sæson, så det forhindrede ikke Nielsen i at deltage ved VM for Danmark. Det gjorde til gengæld en håndskade, der betød, at arbejdsgiveren ikke ville sende ham til Hviderusland.

0 kommentarer
Vis kommentarer